Preblisk (2019)

Zgodba govori o srednješolcu Danielu in njegovi družini (mama Katja in sestra Monika Jerman), ki preživlja hude čase zaradi nenadne smrti očeta in soproga Ludvika. S sestro Moniko (ki je po poklicu forenzik) preiskujeta vzrok njegove smrti, katerega nekompetentna policija ni uspela najti. Zaradi težke situacije se skrhajo tudi nekoc dobri odnosi z družino Kovač (Kristjan – Danielov sosolec, mati Ana in oče Marjan). Zelo pomembno vlogo v filmu ima zdravnik Erik, nekdanji fant in hkrati šef Danielove mame Katje.

preblisk film abrams video produkcija

Brez izhoda (2019)

Zgodba se začne, ko se Viktor, eden od treh glavnih oseb, zbudi v nenavadni sobi. V sobi je vroče, luči so zelo svetle in v njej izstopata nož in ura, ki ji ne delajo kazalci. Tretja stvar, ki pa je skoraj zastrašujoča so siva vrata, ki so zaklenjena. Viktor hoče na vsak način priti ven in ravno ko obupa, v sobo nezavestni prispeta Liza in Sabina, kar ga še bolj zmede. Potem, ko se Sabina in Liza zbudita, poskušajo z skupnimi močmi odkriti izhod iz peklenske sobe. Ugotovijo, da ni izhoda, zato se poskušajo spomniti kako so prišli sem.

brez izhoda film abrams video produkcija

Life of footballer

The Life of a Footballer is a short motivational film that tells the story of a young boy who loved playing football more than anything. Boy was known for his incredible talent, showing people his football skills everytime they saw him kicking the ball. But the path to succes is always difficult. To be the real difference maker, you have to go through every obstacles thrown at you. The boy challenges different tests, to show critics, supporters, family and friends what’s he is made of. The love for the most beautiful game is limitless!

life of footballer abrams production

Fall forward (2020)

Young athlete Jan Petrovic wants to spread motivation to all of you. This video is about showing life lessons through boxing in your personal growth. In life you will fall down many times. But falling is NOT a failure, it’s all about how you react on that fall. So when you fall, make sure you FALL FORWARD. Thank you all in advance for all feedbacks. Enjoy and subscribe to this channel if you want some more motivation as well as inspiration in your own life.

fall forward abrams video produkcija abrams